AV Point Europe - Audiovisuele concepten en belevingen

We ontwikkelen en installeren al ruim 30 jaar audiovisuele concepten voor de zakelijke markt. Passie voor beeld, licht, geluid en data wordt creatief toegepast binnen een veelzijdig multimediabedrijf. AV Point Europe adviseert, installeert, beheert en vertaalt de wensen van haar opdrachtgevers naar vernieuwende totaalconcepten.

'Niet het product maar de doelstelling, daar gaat het om!'

Wij bieden one-stop shopping voor huren van audiovisuele concepten. Door onze gerichte kennis op het gebied van vormgeving en beeldinhoudelijke informatie zijn wij in staat om uw bedrijfspresentatie, videoboodschap of evenement te voorzien van een unieke toegevoegde waarde. Corporate videoproducties, evenementenregistratie, interactieve software (narrow casting) en digitale billboarding zijn ons domein. AV Point Europe is jouw presentatiepartner van concept tot eindproduct! 

| Eerste contact | Advies | Engineering | Projectmanagement | Realisatie | Technische ondersteuning |

Eerste contact

Eerste vriendelijke contact


Hoe je ook met ons contact opneemt, per telefoon, via mail of in real-life, je wordt altijd vriendelijk verwelkomt. 

Vragen, opmerkingen en suggesties krijgen hier de aandacht die ze verdienen. Er wordt dan ook alles aan gedaan om je zo snel mogelijk de juiste terugkoppeling te geven. 


Advies_verhuur audiovisuele concepten

Advies


In de adviesfase zetten wij jouw wensen, eisen en behoeften om in een voorstel/oplossing die past bij jouw visie en budget.

Dialoog staat hier centraal. De accountmanager is jouw klankbord, beantwoordt jouw vragen en adviseert je omtrent audiovisuele concepten.

Ons advies wordt onafhankelijk van welk merk dan ook gevormd. Zo krijg je altijd de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

In onze adviezen is altijd de hoofdrol weggelegd voor één persoon: de eindgebruiker. Audiovisuele oplossingen kunnen alleen slagen als ze voldoende toegevoegde waarde bieden voor de eindgebruiker. 


engineering

Engineering


Elk evenement is anders, waardoor ook elk evenement maatwerk is. 

Onze engineers zorgen ervoor dat jouw concept van kop tot staart klopt. Hierbij houden we rekening met de locatie, met het budget, maar vooral met de boodschap die jij wilt overbrengen. 


projectmanagement

Projectmanagement


Ieder project heeft zijn vaste accountmanager en projectmanager. Nadat de order is ondertekend, plannen zij gezamenlijk met je het verdere verloop van het project.

In de operationele uitvoering is de projectmanager jouw aanspreekpunt. Hij stuurt onze monteurs aan, beheert de planning en signaleert evt. problemen en zoekt naar oplossingen.


realisatie

Realisatie


Een team van deskundige monteurs is dagelijks op pad voor onze klanten. Velen werken al jaren voor AV Point en hebben een gedegen up-to-date scholing.

Last-minute veraderingen binnen jouw evenement? Geen probleem. Ze zijn als geen ander in staat om ter plekke oplossingen te bedenken. 

Ze zijn secuur en netjes. Onze projecten zijn hiervan het beste bewijs. 


live ondersteuning

Live technische ondersteuning


Denk je bij jezelf 'hoe moet ik die installatie ooit besturen'?

Geen nood, als jij dat wilt zijn wij aanwezig tijdens jouw evenement als live ondersteuning. Zo hoef jij niet te stressen over al dat technisch spul.