Promotie met LED-trailer op voila Konzerte

Günther vom Dorp, al jaren zanger en bandleider in de jaren zestig band FUN maakt reclame voor zijn concertreeks "SommerMusik Schloss Rheydt" op een LED-trailer van AV point. De trailer is uitgerust met een in de hoogte verstelbaar kwalitatief LED-scherm van 10 vierkante meter en is het ideale medium om uw promotiecampagnes te voeren op middelgrote tot grote evenementen.

Het LED-scherm is opgebouwd uit hoogwaardige LED-tegels met een pixelpitch van 7mm en kan 360 graden draaien op zijn as. Wil u toch net dat ietsje meer opvallen op uw evenement? Wij breiden het scherm op locatie uit met 5 extra vierkante meter LED-scherm.

Wilt u uw eigen content of die van uw sponsors tijdens uw evenement onder de aandacht brengen? Onwe mobiele grote LED-schermen zijn geschikt voor muziekfestivals, stadsfestivals, clubfeesten, openbare bezichtigingen, bedrijfsevenementen, tentoonstellingen, ...

Twijfelachtig weer of veel zonlicht op de dag van uw evenement? Dankzij de hoge lichtopbrengst van onze outdoor LED blijft uw boodschap duidelijk zichtbaar in alle omstandigheden.

Voor het plaatsvinden van het evenement levert u ons het promotiemateriaal aan dat u wenst te tonen aan de bezoekers. Het LED-scherm wordt geleverd en gebruiksklaar gemaakt op locatie door onze gespecialiseerde installatiemonteurs.