Presenteren of imponeren?

AV Point verzorgt al jouw verhuuropdrachten.

De juiste combinatie van beeld, licht en geluid vertalen naar de juiste sfeer en beleving. Niet alleen presenteren, maar ook imponeren! Dat is waar wij goed in zijn. We adviseren en begeleiden je van creatief concept tot audiovisuele uitvoering bij onder andere beurzen, congressen, evenementen en sportwedstrijden. Laat je inspireren door uitgevoerde verhuurprojecten. We make people shine!

Led wall - entre deux Maastricht

Beeld - visualiseer jouw idee


Schermen, touchscreens of projectie, wat jouw concept ook is, wij hebben alles in huis om het in beeld te brengen. 


microfoon met mengtafel

Geluid - zorg voor een geweldige sound


Verstaanbaarheid! Het woord zegt het al ... 'Ben ik voor iedereen te verstaan?' ... Deze vraag klinkt je vast bekend in de oren. 

Kwalitatief goed geluid is onontbeerlijk tijdens iedere presentatie en daarmee bedoelen we niet alleen dat er geluid uit de speakers komt, maar vooral dat jij ook echt te verstaan bent én op het juiste moment!


Spotlight

Licht - creëer de juiste sfeer


Het juiste licht bepaald de sfeer van uw ruimte, presentatie of event. Met het juiste licht creëer je ook aandacht en beleving. Het is de "finishing touch" en de "first impression" wanneer je een ruimte betreedt.


LED wall

LED - in alle vormen en maten 


Of u nu op zoek bent naar een 'klein' scherm van 2x2 meter of een extreem groot LED scherm met een afmeting van bijv. 25x10 meter. Bij AV Point bent kunt u terecht voor het huren van LED schermen in alle denkbare formaten. En dat voor zowel indoor als outdoor toepassingen. 


ICT @ event

ICT - rekenkracht zoveel je nodig hebt


iPads, MacBooks, laptops of printers, voor beurzen, workshops, trainingen, congressen en evenementen. 

AV Point verhuurt, bezorgt en installeert  niet alleen laptops, PC's of printers, maar zorgt er ook voor dat u desgewenst kunt werken via een (tijdelijke) netwerk.

Je kan ook bij ons terecht als je een (live) stream wilt genereren.


Catchbox werpbare microfoon

Mag het ook eens wat specialer zijn? 


Een aparte touchtafel, een digitale waterval, een microfoon gemaakt om mee te gooien ...

Samen tillen we jouw event naar een hoger niveau met out-of-the-box oplossingen.